KONYA / EMİRGAZİ - 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

FATİH MAH. 87275. SK. NO 1 EMİRGAZİ / KONYA
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2021 LGS sonuçlarına göre 1 öğrencimiz fen lisesi kazanmıştır. 2022 LGS sonuçlarına göre 1 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okula yerleşmiştir.
08.10-15.00
Ulaşım
İlçemizde toplu taşıma faaliyeti bulunmadığı için ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenleri taşıyan okulun servisi bulunmamaktadır.Taşımalı eğitim kapsamında okulumuzu tercih eden öğrencilerimiz için servis bulunmaktadır.
Fatih Mahallesi Ali Yener Caddesi No:8 Emirgazi/Konya
Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.